BK Beerpong

Jenka Watteny

05/09/2024
Actua

Lichtervelde maakt zich klaar voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong. Op zaterdag 7 september weten we of de winnaars van vorig jaar hun eerste plaats kunnen behouden.

(Foto 2023 beatsnbots.be)


Inrichters Beats n' Bots en BK Beerpong:

"De beerpong-teams dienen zich ten laatste aan te melden om 14.30 uur. Hoe het spel gespeeld wordt, vind je terug via onze website https://www.beatsnbots.be/info/. Beats n’ Bots is dé place to be voor een mix van sport, plezier en gezelligheid! Met deelnemers van alle leeftijden en geslachten, draait ons gemengd kampioenschap om teamwork, strategie en vooral veel lol. Het is dé gelegenheid om je behendigheid te tonen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven! En het festival zelf? Dat barst van de energie met muziek, entertainment, foodtrucks en meer. Of je nu deelneemt of gewoon komt voor de sfeer, ons doel is om een breed publiek aan te spreken en iedereen een topdag te bezorgen!"

De festivaldeuren gaan open om 13 uur. Vanaf 16.30 uur zijn er optredens en DJ-sets met onder andere Johan Veugelers, Monsieur Pata, DJ Diamond, afsluiten wordt gedaan met Pollix. Het festival eindigt om 3 uur. Het BK Beerpong is volzet, er zijn wel nog tickets voor het festival (https://www.beatsnbots.be/koop-tickets/).