Affiche Lichterveldse Feeste met vijf klinkende namen

Jenka Watteny

30/05/2024
muziek

De Lichterveldse Feeste viert zijn tiende verjaardag met maar liefst vijf artiesten op de affiche. Jettie Palletje, Danny Fabry, Zanger Geert, Filip D'Haeze en Yves Segers. 

(Foto: Steven Bogaert, Nancy Verschoot, Monique Wostyn, Kathy Pincket, Jenka Watteny, Ria Beeusaert-Pattyn)


Steven Bogaert, voorzitter Lichterveldse Feeste:

“De eerste Lichterveldse Feeste vond plaats op zaterdag 11 juli 2015, met ‘t Westvlams Gemiengeld en ene Henk, een drukker die het levendige verhaal van de Lichterveldse Markt uit de doeken deed.”  

Succesformule 

Steven Bogaert:

"De Lichterveldse Feeste is een gratis volksfeest voor jong en oud, in het teken van Vlaanderen Feest. Als voorzitter van de werkgroep blijf ik dit een mooi voorbeeld vinden van samenwerking waarbij de verschillende politieke partijen, de technische dienst en team vrije tijd, samen met meerdere vrijwilligers samenwerken. Het blijft een succesformule.” 

“Op deze jubileumeditie is er terug ambiance verzekerd, met veel schlagermuziek, waarbij het gevoel van de Veldkermesse bij velen zal terugkomen en er de nodige polonaises zullen gedanst worden.”  

Praktisch 

De Lichterveldse Feeste vindt plaats op zaterdag 13 juli, op het voorplein van OC De Schouw, Statiestraat 113. Vanaf 17 uur is er kinderanimatie met kinderdisco. De optredens starten om 19.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden als vrijwilliger, of om met een eetstand te staan, kan via https://www.lichtervelde.be/lichterveldse-feeste.